T-Day arcok

tday arcok

Legyél aktív tagja a T-DAY közösségnek!

A T-DAY mottója a Together for Tourism, ami tágabb értelemben a turisztikai kapcsolatok mélyítését, szélesítését jelenti rendezvényünkön. A kötetlen networking alapú beszélgetésekbe beleértjük a stratégiai gondolkodás támogatását, az innovációt, a turizmus fenntartható fejlődését meghatározó tényezőket, trendjeit. Vendégeink a legfontosabb turisztikai területek (szálláshely és vendéglátás szakterületek, üzemeltető cégek, utazási irodák, légitársaságok, tanácsadó cégek, szakmai szövetségek, beszállítók) meghatározó szakemberei.

Célunk, hogy a T-Day arcai röviden bemutatkozzanak egymásnak! Ennek legegyszerűbb módja – az itt elérhető felület segítségével – az a pár mondatos bemutatkozás, ahol mindenki előre megismerheti a fogadáson résztvevő szakembereket.

Regisztráció

T-Day arcok
T-Day arcok

Bosznai Károly

Idegenforgalom- és szálloda szakos közgazdász, aki gyakorlati tudását nemzetközi területen is bővítette, majd hazatérve több utazási iroda értékesítési és marketing feladatait látta el.
Bővebben...
T-Day arcok

Dr. Koncz Áron

Az Official Castle Shuttle Budapest és a KicsiBusz Balaton tulajdonos, ügyvezetője. Környezetbarát, tisztán elektromos meghajtású, 14-23 személyes, ún. könnyűbuszainkkal végzünk turisztikai célú
Bővebben...
T-Day arcok

Henyecz Krisztina

Olyan megoldásfókuszú szakember, akit a közel 20 évnyi, turisztikai szektorban szerzett tapasztalatával már nehéz bármivel meglepni.
Bővebben...

Bosznai Károly

Idegenforgalom- és szálloda szakos közgazdász, aki gyakorlati tudását nemzetközi területen is bővítette, majd hazatérve több utazási iroda értékesítési és marketing feladatait látta el. Pályafutásának egyik kiemelkedő mérföldköve a Symbol Budapest. Az itt eltöltött időszakban fogalmazta meg és szervezte meg a turisztikai szakma networking eseményét, a T-DAY-t. Az első rendezvény 2010. március 4-én az Utazás kiállítás hivatalos after-partyjaként debütált, és azóta is rendszeres éves networking fóruma a turisztikai szakmának. A Buddha-Bar Hotel Budapestet rendezvényigazgatóként erősítette; az ott töltött 6 éves időszak alatt munkatársaival együtt számos és nemzetközi szinten is emlékezetes eseményeket és rendezvényeket valósított meg. A Hungexpo értékesítési és szponzorációs igazgatójaként tett két és fél éves kitérőt követően 2021. év végén ismét „hazatér” a vendéglátás és a rendezvényszervezés világába.

Dr. Koncz Áron

Az Official Castle Shuttle Budapest és a KicsiBusz Balaton tulajdonos, ügyvezetője. Környezetbarát, tisztán elektromos meghajtású, 14-23 személyes, ún. könnyűbuszainkkal végzünk turisztikai célú személyszállítást és városnéző szolgáltatást Budapesten a Budai Várnegyedben illetve 2021-től Balatonakarattyán és környékén. Az élményszerű turisztikai személyszállítás mellett elkötelezettségünk a környezetbarát és fenntartható turizmus erősítése, a turisztikailag frekventált területeken az overtourism káros következményeinek csökkentése.

Henyecz Krisztina

Olyan megoldásfókuszú szakember, akit a közel 20 évnyi, turisztikai szektorban szerzett tapasztalatával már nehéz bármivel meglepni. Vendéglátó- és Szálloda szakos közgazdász, aki az elmúlt években marketing és PR menedzserként dolgozott budapesti és vidéki, négy és ötcsillagos konferencia és wellness-szállodákban. A Turizmus Kft-nél töltött rövid kitérő után 2017 júliusától a Magyar Turisztikai Ügynökség kötelékében dolgozott, számtalan területen kipróbálhatta magát; utolsó pozíciójában a turizmus-szakmai vezérigazgató-helyettes kabinetfőnöke és a vállalati kommunikációs iroda vezetője volt.