T-day logo

Csütörtökön újra T-DAY!

2021. december 2-án kerül megrendezésre a turisztikai szakma éves networking fóruma, amely idén a felelős turizmus és fenntarthatóság jegyében kerül megrendezésre. Nagy várakozással, megújult arculattal várjuk a szakma képviselőit.

Kóstoljatok bele a Balaton ízeibe!

Az eseményhez mini bor- és gasztrofesztivállal csatlakozik a Balatoni KÖR. A tó körüli érdekvédelmi egyesület missziója megegyezik a T-DAY célkitűzéseivel, hiszen a tagok is előtérbe helyezik a „farm to table” koncepciót és törekszenek arra, hogy a lehető legkisebb környezeti terheléssel járó rendezvény valósítsanak meg.

Kitelepülő partnereink

Káli Gourmet | Bistro Sparhelt | Tölgyes Kúria | John’s pub | Hotel Bonvino | Dobosi Borbirtok | Laposa Birtok | Martinus Birtok | Bujdosó Pincészet | Szabó és Fia Borpince | Fenegyerek pálinka

Innováció és tudatosság

Igazi innováció a Floewater prémium minőségű szűrt csapvize, ugyanis a prémium terméknek nincs műanyag csomagolása és helyet sem foglal. A Floewater a vízvezeték hálózatra kötve képes állandó minőségű prémium víz előállítására az ország bármely pontján – így találkozhattok velük is a Budapest Marriott Hotelben.

„Fontosnak tartjuk, hogy az évzáró eseményen egy kis magyar gin lepárló, a Seven Hills Distillery jelenik meg Tokaj-Hegyaljáról. A magyar márka mögött álló kis csapat csodálatos természeti környezetben készít prémium kisszériás párlatokat. Amit csak tudnak, helyi gazdáktól vásárolnak, legyen az alapanyag vagy akár hordó az érleléshez.” – mondta Bosznai Károly, a T-DAY alapítója.

Tudatosság jellemzi a London Essence Company alapítóit is, aki tökélyre fejlesztették desztillációs eljárásukat. Ez az innovatív örökség az alapja a cég mai munkásságának, a luxus üdítőitalok készítésének, kizárólag minőségi alapanyagokból, a legtisztább ízekkel.

Együttműködő partnerünk, a The Botanist Gin az egyetlen olyan gin a világon, amely B Corp* tanúsítvánnyal rendelkező lepárlóban készül. A gin készítéséhez szükséges 22 gyógynövényt kizárólag Islay szigetéről szerzik, helyi termelőktől. A gyártás során pedig 100% megújuló energiát használnak.

*B Corp tanúsítványt csak azok a fenntartható vállalatok kaphatnak, amelyek kiemelt hangsúlyt fektetnek a társadalmi, környezeti felelősségvállalásra és ennek érdekében átlátható jogi és pénzügyi folyamatokat biztosítanak.

Felelősség

„Természetesen mi is figyelemmel követjük az aktuális híreket és szabályokat. A rendezvényt az eredetileg tervezett módon megrendezzük, mert minden biztonsági és COVID prevenciós intézkedést meghoztunk Vendégeink érdekében. A terem mérete miatt az 1 méteres távolság betartható. A rendezvényre kizárólag védettségi igazolvány felmutatásával lehet belépni és a helyszín teljes területén folyamatosan biztosított a kézfertőtlenítés lehetősége. Amennyiben új rendelkezések és szabályok jelennek meg a következő időszakban, úgy mi is adaptálni fogjuk azokat. Számunkra is a biztonság a legfontosabb!” – mondta Bosznai Károly, a T-DAY alapítója.

Időpont: 2021. december 2., csütörtök

Helyszín: Budapest Marriott Hotel | DNB Étterem

Javasoljuk, hogy a belépőt még érkezés előtt, online vásároljátok meg a https://tixa.hu/tday oldalra kattintva.

Oszd meg mással is.