T-day logo

Kötetlen év végi összejövetelre várjuk a turisztikai szakma képviselőit!

A T-DAY komoly hagyományokkal rendelkező, az egyik legnagyobb kötetlen esti fogadás, találkozási pont, ahol stílusos környezetben ápolhatjuk és építhetjük szakmai kapcsolatainkat. A különböző piaci szereplők nem feltétlenül ismerik egymás szakterületét, viszont teljes egészében támaszkodnak egymásra, ezért nagyon fontos a köztük lévő személyes kapcsolat. Az együttműködéshez szükséges, bizalmi kapcsolat kiépítését nagymértékben támogatja az a decemberi állófogadás, amelynek idén, a Budapest Marriott Hotel ad otthont.

Hazánkban minden tizedik munkavállaló a turizmus-vendéglátás iparágban dolgozik. Minden turisztikai szolgáltató a kreatív és szorgalmas emberek munkájára épít, mindarra a szenvedélyes és néha küzdelmes munkára, amit napról napra tesznek bele a vállalkozás működtetésébe. Akár vendégként, akár munkavállalóként lépünk be egy szállodába vagy vendéglátóhelyre, élményt, a másokkal való érzelmi kapcsolódást keressük. Ezért szervezzük meg újra a T-DAY-t, hogy emlékeztessük a turisztikai szakmát: összetartozunk

„A koronavírus miatti lezárásokat követően a kereslet és a fellendülés egyértelmű jelei mutatkoznak, de az iparágunk mégis folyamatosan kihívásokkal néz szembe. Fontosnak tartom, hogy megismerjük egymás szakterületét és lehetőséget biztosítsunk a kapcsolatok kiépítésére, az együttműködés erősítésére. 2010-ben, az első rendezvényünk megszervezésekor is ez vezérelt minket, és küldetésünk azóta sem változott: a fenntartható növekedés biztosítása, pozícióinak javítása mindannyiunk közös érdeke.” – mondta Bosznai Károly, a T-DAY brand tulajdonosa.

Iratkozzatok fel a hírlevélre, vagy kövessétek az eseménnyel kapcsolatos híreket a T-DAY Facebook oldalán.

Oszd meg mással is.