Roadster x T-DAY

„A Roadster azoknak szól, akik hajlandók kilépni a komfortzónájukból, mert tudják, hogy a kalandok a bevált útvonalaktól távol kezdődnek, akik egyszerre urbanisták és globalisták, akik utazni szeretnek és nem megérkezni, akik folyton keresnek, akiket reménytelenül hajt a wanderlust és képesek otthon érezni magukat, bármerre is járjanak a világban.

A Roadster az inspirációról szól. Inspiratív emberekről, tárgyakról, élményekről és azokról a történetekről, amelyek mindezek mögött megbújnak. Ez mind a Roadster. Ezek vagyunk mi. Látogass el oldalunkra: https://roadster.hu. Várunk!” – mondta a magazin egyik alapítója, Donkó Péter.

Mi, akik a turizmusban dolgozunk az elmúlt időszakban számtalanszor hagytuk el a komfortzónánkat. Minden szálláshelynek, vendéglátóipari egységnek, minden munkavállalónak megvan a saját maga története. A folyamatos szakmai fejlődés mellett a legtöbb, amit tehetünk, hogy mindent elkövetünk azért, hogy megéljünk ennek a rendkívüli utazásnak a pillanatait és a lehető legjobb eredményt hozzuk ki belőle. Közösen és együtt. Ez a mi szakmai felelősségünk és hivatásunk. Mert mi összetartozunk… 

Hazánkban minden tizedik munkavállaló a turizmus-vendéglátás iparágban dolgozik. Minden turisztikai szolgáltató a kreatív és szorgalmas emberek munkájára épít, mindarra a szenvedélyes és néha küzdelmes munkára, amit napról napra tesznek bele a vállalkozás működtetésébe. Akár vendégként, akár munkavállalóként lépünk be egy szállodába vagy vendéglátóhelyre, élményt, a másokkal való érzelmi kapcsolódást keressük. Ezért szervezzük meg immáron tizenkettedik éve a T-DAY-t, hogy hatékony eszmecserékkel, kötetlen beszélgetésekkel inspiráljuk a turisztikai szakmát. A Roadster és a T-DAY hisz az inspiratív kommunikációban mert közösen erősítjük egymás értékeit. 

Oszd meg mással is.