T-day logo

T-DAY és Floewater találkozása

A fenntartható gasztronómia a XXI. század egyik legmeghatározóbb kérdésévé nőtte ki magát. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ez a “zöld hullám” lassabban, de biztosan begyűrűzik a vendéglátásba, és szerencsére egyre többen tűzik ki célul a fenntarthatóbb működést.

Igazi innováció a Floewater prémium minőségű szűrt csapvize, ugyanis a prémium terméknek nincs műanyag csomagolása és nem foglal helyet se. „A környezettudatosság és egészségmegőrzés érdekében teljesen felesleges palackokkal, szállítással terhelni a környezetünket, hiszen csomagolás nélkül mindenki számára elérhető a csapvíz. Olyan megoldást kerestünk, amely csomagolásmentesen, prémium minőségű ivóvizet biztosít és a HoReCa szektor számára is alternatívát nyújt” – fogalmazott Szabó Diána, a Floewater Senior Brand Managere. Diána hozzátette: az innovatív vízszűrő-és vízkezelő technológiával készülő Floewater működése egyszerű. A Floewater a vízvezeték hálózatra kötve képes állandó minőségű prémium víz előállítására az ország bármely pontján. Ráadásul az ezüst ionos szűrés meggátolja a baktériumok kialakulását, elszaporodását is, miközben a szennyeződéseket úgy távolítja el, hogy megőrzi a vízben található értékes oldott ásványi anyag tartalmat, valamint az előkezelés során beállítja a víz ph-értékét és magnéziummal dúsítja azt.

A Floewater friss megoldást nyújt a vendéglátóhelyek számára is. 

Magyarország a Föld, sőt még Európa országainak többségéhez képest is kivételezett helyzetben van, hiszen az ország egyedülálló ivóvízkészlettel rendelkezik. Ráadásul a magyar vezetékes ivóvizek egyharmada ásványvíz minőségű, ami azt jelenti, hogy a csapból olyan víz folyik, melyben az értékes ásványi anyagok mennyisége meghaladja az 500 mg/liter mennyiséget. 

„2021-ben már megkerülhetetlen, hogy a lehető legkisebb környezeti terheléssel járó rendezvényt szervezzünk. Bár a magánéletünkben már régóta igyekszünk minél fenntarthatóbban élni, ráébredtünk arra, hogy a munkánk során is tennünk kell azért, hogy ne terheljük túl a környezetünket. Amikor elkezdtük újragondolni a brand arculatát, nem csak a grafikai elemekre, de a tartalomra és a környezettudatos szervezésre és környezettudatos megoldást kínáló partnerekre is fókuszáltunk. Öröm számunkra, hogy rátaláltunk a Floewaterre, mert az általuk kínált innovatív megoldással elég kinyitni egy csapot, amely máris környezetbarát megoldást biztosíthat számunkra. Ha pedig a vendéglátóhelyek, hotelek, irodák közül egyre többen a csomagolásmentes víz mellett teszik le a voksukat, egy fenntarthatóbb, élhetőbb világot teremthetünk, mely gyermekeink és a következő generációk számára elengedhetetlen!” – mondta Henyecz Krisztina, a T-DAY kommunikációs vezetője.

Ismerjétek meg és próbáljátok ki a csomagolásmentes, prémium minőségű vizet!

https://www.floewater.hu/

Oszd meg mással is.