T-day logo

Rólunk

koktelok
Bosznai Károly

Bosznai Károly

A Kodolányi János Főiskolán szerzett közgazdász diplomát idegenforgalom – és szálloda szakon. Tanulmányai alatt, majd azt követően több országban (Németország, Svájc, Törökország) szerzett vezetői tapasztalatot a turizmus különböző területein.

Hazatérve több utazási iroda értékesítési és marketing feladatait látta el. Pályafutásának egyik kiemelkedő mérföldköve a Symbol Budapest; Károly nevéhez fűződik a gasztronómiai komplexum több egységének a beindítása, szakértelmével aktívan járult hozzá a brand piaci bevezetéséhez. 2007-2012 között sok száz rendezvény kelt életre a vezetésével. Ebben az időszakban fogalmazta meg és szervezte meg a turisztikai szakma networking eseményét, a T-DAY-t.

Az első rendezvény 2010. március 4-én az Utazás kiállítás hivatalos after-partyjaként debütált, és azóta is rendszeres éves networking fóruma a turisztikai szakmának.

Karrierjének következő állomása a Buddha-Bar Hotel Budapest; a tulajdonosok felkérésére rendezvényigazgatóként csatlakozott a csapathoz. Munkáját a proaktivitás és a következetesség jellemzi. A 6 éves időszak alatt a sikerek nem maradtak el; munkatársaival együtt szintén számos és nemzetközi szinten is emlékezetes eseményeket és rendezvényeket valósított meg. A Hungexpo értékesítési és szponzorációs igazgatójaként tett két és fél éves kitérőt követően 2021. év végén ismét „hazatér” a vendéglátás és a rendezvényszervezés világába. Szenvedélye a családja és a hivatása.

„Számomra minden egyes rendezvény egy alkotási lehetőség a kollégákkal, ahol olyan kiváltságos helyzetben vagyunk, hogy akár egy életre szóló élményt adhatunk a Vendégeinknek vagy éppen üzleti lehetőségeket a Partnereinknek.”

Henyecz Krisztina

Henyecz Krisztina

Olyan megoldásfókuszú szakember, akit a közel 20 évnyi, turisztikai szektorban szerzett tapasztalatával már nehéz bármivel meglepni. Henyecz Krisztina a Szolnoki Főiskola Vendéglátó- és Szálloda szakán szerzett közgazdász diplomát, az elmúlt években marketing és PR menedzserként dolgozott budapesti és vidéki, négy és ötcsillagos konferencia és wellness-szállodákban.

A Turizmus Kft-nél töltött rövid kitérő után 2017 júliusától a Magyar Turisztikai Ügynökség kötelékében dolgozott, számtalan területen kipróbálhatta magát; utolsó pozíciójában a turizmus-szakmai vezérigazgató-helyettes kabinetfőnöke és a vállalati kommunikációs iroda vezetője volt.

„A turizmust és a kommunikációt hivatásomnak tekintem, nagy szakmai elhivatottsággal dolgozom. Alkotó stratégának és lendületes vezetőnek tartom magam. Az általam képviselt projekttel szemben ugyanazt az igényességet támasztom elvárásként, mint magammal vagy csapatom tagjaitól elvárok. Éltet a velük való közös gondolkodás, ha ambícióimmal őket is motiválhatom. Összetartó csapatban szeretek dolgozni, támogató környezetben, amely megteremtéséhez jó érzékem van.”